Docent Nederlands

  • CSG Comenius Mariënburg
  • Leeuwarden, Nederland

Docent Nederlands

Functieomschrijving

In Comenius Mariënburg is onze havo- en atheneumopleiding gehuisvest. We zijn een sfeervolle school die staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en actieve begeleiding. Onze relatie met de leerlingen staat altijd voorop. Pas als wij als leraar weten wie we voor ons hebben, kunnen we de leerling uitdagen en stimuleren. We kijken naar ieders talent en ambities en spelen daar vervolgens zo goed mogelijk op in. We hebben in dit gebouw prachtige science-labs voor de bètavakken, mooie praktijklokalen voor de creatieve vakken en prachtige sportfaciliteiten voor zowel binnen als buiten lessen. Het eerste jaar volgt de leerling veel lessen op ‘Klein Mariënburg’ aan de Knoopstraat, op loopafstand van hoofdlocatie MariënburgWij zoeken een docent Nederlands met passie voor taalbeleid.

- Docent 1e graad

- FTE: 0,6

- klassen Havo VWO onderbouw

- Ingangsdatum: 1 augustus 2022

- Einddatum:  31 juli 2023

- Aard vacature: regulier

- Inschaling conform CAO-VOWij bieden naast een energieke uitdagende werkomgeving een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Ook beschikken wij over een fietsplan en een fiscaal gunstige regeling voor o.a. fitness.

Functievereisten

In bezit van 1e graad bevoegdheid


Bijzonderheden:

Bij goed functioneren versneld kans op een vaste baan.


Enthousiast?
Twijfel niet en solliciteer vóór 4 juli 2022. 

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met dhr. C Vogelvanger. Email: c.vogelvanger@cvo-nf.nl tel.nr: 0613008871