Docent Geschiedenis

  • CSG Comenius @FORUM
  • Leeuwarden, Nederland

Docent Geschiedenis

Functieomschrijving

Vind je het leuk om leerlingen goed zelfstandig te laten werken en hun eigen keuzes te laten maken? Te zorgen dat de leerlingen genoeg afwisseling hebben en ook leren om samen te kunnen werken. Dan is @Forum misschien iets voor jou! Onze kleine school biedt onderwijs voor mavo, havo en atheneum. We stemmen ons onderwijs zoveel mogelijk af op de mogelijkheden en talenten van de leerling. We gebruiken veel verschillende werkvormen, waardoor het beter lukt om het beste uit de leerling te halen. Op @Forum krijgen de leerlingen een eigen coach die hun begeleidt bij het schoolwerk. Op onze school ziet het programma er anders uit dan op veel andere scholen: zo krijgen de leerlingen masterclasses en projecten.


Wij zoeken een docent Geschiedenis:

- Docent 2de graads

- FTE: 0,76

- klassen: 2 en 3

- Ingangsdatum: 1 mei 2023

- einddatum: 31 juli 2023

- Aard vacature: Regulier 

- Inschaling conform CAO-VO


Wij bieden naast een energieke uitdagende werkomgeving een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Ook beschikken wij over een fietsplan en een fiscaal gunstige regeling voor o.a. fitness.

Functievereisten

In bezit van de 2de graads bevoegdheid.

Enthousiast?

Twijfel niet en solliciteer vóór 3 April 2023.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Stuur je vraag naar Els Peterzon, teamleider Comenius @Forum. Email : e.peterzon@cvo-nf.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden op 11 en 12 April 2023.