Docent Engels

  • CSG Comenius Mariënburg
  • Leeuwarden, Nederland

Docent Engels

Functieomschrijving

In Comenius Mariënburg is onze havo- en atheneumopleiding gehuisvest. We zijn een sfeervolle school die staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en actieve begeleiding. Onze relatie met de leerlingen staat altijd voorop. Pas als wij als leraar weten wie we voor ons hebben, kunnen we de leerling uitdagen en stimuleren. We kijken naar ieders talent en ambities en spelen daar vervolgens zo goed mogelijk op in. We hebben in dit gebouw prachtige science-labs voor de bètavakken, mooie praktijklokalen voor de creatieve vakken en prachtige sportfaciliteiten voor zowel binnen als buiten lessen. Het eerste jaar volgt de leerling veel lessen op ‘Klein Mariënburg’ aan de Knoopstraat, op loopafstand van hoofdlocatie Mariënburg.


Wij zoeken een docent Engels

- Docent 2de graad

- FTE: 0,8

- Klassen: Havo 1 en Havo 2 

- Ingangsdatum: Zo snel mogelijk 

- Einddatum:  30 september 2022

- Aard vacature: Regulier

- Inschaling conform CAO-VO


Wij bieden naast een energieke uitdagende werkomgeving een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Ook beschikken wij over een fietsplan en een fiscaal gunstige regeling voor o.a. fitness.

Functievereisten

In bezit van 2de graad bevoegdheid.


Enthousiast?

Twijfel niet en solliciteer vóór 30 september 2022

Wil je eerst meer weten over deze functie? Mail of bel dan met dhr. J. van Nuil. Het mailadres is j.vannuil@cvo-nf.nl en het telefoonnummer is 0615202885.